O seară de poezie (update)

Vă salut cu toată inima, dragilor! Totodată, țin să vă mulțumesc pentru reacțiile (și provocările!) prompte (și în număr mare!)pe care le-am primit prin comentarii, ceva întru totul surprinzător pentru mine și totodată îmi cer scuze celor care nu am apucat să le răspund în cursul zilei de ieri.

Postarea de ieri, cu privire la „Seara de poezie” necesită un update.
Cum spuneam, această seară (după-amiază, matinală) literară se va organiza într-un Pub (Geobar – pentru cei care vor să caute pe facebook), deci evenimentul trebuie programat din timp ca să nu se amestece cu activitatea de bar sau celelalte evenimente la care de asemenea, sunteți bineveniți.
Și iată dragilor, cum m-am gândit eu să o facem, în mare:
* „Seara de poezie” – va fi un eveniment în care noi, cei ce vom participa, ne vom citi (într-o atmosferă hawaiană) poeziile, prozele scurte ( sau scurtate 😊 ) și toate celelalte creații.
* și pentru că toți avem nevoie să ne pregătim (mental, spiritual și fizic), propun să-l punem duminică, ori în ultimul weekend din luna octombrie, ori în primul din luna noiembrie.

Acum, pe cât sunteți voi de drăguți și bine intenționați, pe atât sunt eu de împrăștiat (credeam că doar mi se pare, dar realitatea mi-a demonstrat că…nu!). Inițial v-am rugat să-mi spuneți într-un comentariu pe blog cine are intenția de a participa, dar până la urmă a ieșit un talmeș-balmeș, deoarece unii mă felicitați pentru idee (și vă mulțumesc pe această cale!), alții au folosit cuvinte multe, iar eu am mintea de melc… ideea este că până la urmă nu am reușit să fac o listă. M-am gândit eu mai bine și am ales altă metodă. Am creat un grup de facebook și o adresă de mail pentru cei care nu vor să folosească platforma respectivă și vă las imediat și linkurile. Desigur, îmi puteți scrie și pe facebook-ul pe care-l aveți aici pe blog. Doar că ăla-i mai… personal 😊))
Ideea este în felul următor, cei care dau mail sau intră în grupul respectiv, și vor să participe, vreau să specifice foarte clar în mesaj că vor veni. Altfel, grupul e deschis pentru toată lumea.
În cursul zilei de ieri, am tot primit mesaje gen „eu aș veni, dar…”, „vin dacă pot…” etc. înțelegeți voi. Partea serioasă a problemei este că eu blochez activitatea Pub-ului pe ziua respectivă și dacă închid barul pentru o zi și nu vine nimeni (sau n-am cu cine să țin acțiunea), clar a doua oară acest eveniment nu va mai exista. Și cred că toți ne dorim o comunitate zâmbitoare și optimistă 😊
Cum spuneam, detaliile și data evenimentului le vom pune împreună pe grup și pe mail să ne pice la toți bine. Celelalte detalii le stabilim acolo.
În continuare vă las adresele de mail și facebook, plus o dedicație muzicală. Să ne auzim de bine.

umbrele.cuvintelor@gmail.com
Facebook

14 gânduri despre &8222;O seară de poezie (update)&8221;

  • da. te-am băgat. stai liniștită, grupul e doar pt. discuțiile cu evenimentul, să ne fixăm ziua, ora… și amănunte. după cum ai văzut la cealaltă postare, nimic nu e clar… și m-s sfătuit cineva să fac așa. acum să vedem… suntem noi doi. dacă ne adunăm 10 îl fac cu toată inima.

   Apreciat de 1 persoană

 1. Salut, Mishuk! Cred că e primul dialog dintre noi. E faină inițiativa ta, sper să o finalizezi, o să urmăresc evenimentul, sunt mort după poezie. Și sigur va avea succes. Eu am încercat pe wordpress ceva asemănător, „Vineri. Poezie de post”, și a avut de la prima (post)are „succes”. Lumea vrea, are nevoie de poezie. La mine a fost mai ușor, au participat din toată lumea 🙂 Fără cenzură! Și a ieșit binișor. Las aici linkul primei postări doar pentru a te încuraja să-i aduci lângă tine. Sunt mulți pe-aici cu poezie la cap. Succes, Mișule! https://zurliublog.wordpress.com/2017/12/08/vineri-poezie-de-post-1/

  Apreciază

  • E super ok. ceea ce ți -ai propus dar acum e și mai greu! Eu voi încerca să vin cănd pot , lucrez în sănătate ,în trei schimburi , gărzi , am zile cănd pur și simplu mă târâi , familie , câine etc. Ținem legătura , o seară frumoasă🤗😘

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s